UDDANNELSE

Det kræver indsigt og opdateret viden at arbejde klogt
og opnå succes i en digitalt foranderlig verden

Se kurser og kommende kursusdatoer

Vi deler av vår viten – delta på ett av våre mange kurs

Siden 2005 har vi talt på de største konferansene i både Europa og USA, og vi er med vår forskning og utvikling, med på å definere de nyeste trendene.

Hos IIH Nordic har vi dedikert oss til å holde oss konstant oppdaterte på den nyeste kunnskapen, og researche og fordype oss i nye, digitale muligheter. Denne kunnskapen deler vi med deg på våre kurs, workshops og foredrag. Den riktige kunnskapen har avgjørende betydning for din digitale utvikling.

La IIH gi et påfyll av ny innsikt i den digitale verktøykassen din, så du kan rette fokuset på dine blind spots, og dermed får bedre forutsetninger for å oppdatere den digitale tilstedeværelsen din. Les mer om digital utdanning hos IIH Nordic under.

Kurs

Våre kursledere er erfarne, sertifiserte konsulenter som selv har hatt suksess med det de underviser i, for å sikre deg et høyt faglig nivå med både teori og praksis. Undervisningen er basert på casestudier som har gitt resultater for virksomheter som Rockwool, Telia, FLSmidth og mange flere på tvers av B2B- og B2C-bransjen.

Analytics kurs
SEO kurs
digital advertising kurs
Digital strategi kurs
Content Marketing & social media kurs
SEO Advanced kurs
Analytics Advanced kurs

Vi kan anbefale IIH hvis du trenger en bedre forståelse av nettverksrollen i kommunikasjon og virksomheten.

Malene Romme MørchGlobal Marketing Coordinator hos Dansac

Det er utrolig kompetente og inspirerende lærere på kursene på IIH. Jeg har vært på flere kurser på avansert nivå og har alltid vært fullverdig for pengene.

Mette SørensenOnline Marketing Ansvarlig, Marginal Reklamebureau

Jeg har alltid hatt stort utbytte av å være på kurs hos IIH Nordic. De har ansatt de beste folkene i bransjen, og det er lett å se at det er meget kompetente og engasjerte mennesker. Det er inspirerende, og man får ordentlig blod på tann etter å komme hjem og bruke alle tingene man har lært.

Ditte Holst JeppesenSimonsen & Weel

Flott å bli undervist av erfarne hands-on spesialister som vet hva de snakker om og evnen til å formidle sin kunnskap!

Susan OlsenOmnius

Virksomheters aktiviteter på nett er ofte meget individuelle.

Prosjekter, mål og målgrupper er forskjellige – og det er rådgivningen vår også. Derfor er det også ofte meget store variasjoner i hvilken kunnskap og hvilke temaer som sikrer nettopp din virksomhet størst mulig verdi.

Gjennom en skreddersydd workshop får virksomheten din muligheten til å sette sammen nettopp det forløpet dere ønsker – med ekstra fokus på områder som er av sentral betydning for virksomheten.

Workshops innen: Web analytics, Email-marketing, SEO-tekst, SEO-teknikk, Google Analytics, Google AdWords, SoMe, Facebook, Online PR og branding, osv.

Vær en del av et nettverk der kunnskap, inspirasjon og kompetanse vil løfte ditt faglige nivå til nye høyder, og gi deg og din virksomhet et forsprang.

Møtene består av faglige presentasjoner fra IIH, hvor medlemmene selv blir trukket inn i debatten, og kan bidra med egne erfaringer, utfordringer og best practice. Vær forberedt på å dele din viten med gruppen, holde møtenes innhold fortrolig, og å prege møyenes innhold etter ditt eget behov.

Det vil ikke tas opp mer enn ett medlem fra samme bransje i hver gruppe, så du kan trygt dele din kunnskap med de andre.

Hvordan håndterer man en digital transformasjon som en virksomhet? Hvilke nye vilkår kjennetegner salg i den digitale tidsalder? Hva er markedsføringstrendene i 2018? Og hvordan ser vi for oss fremtidens arbeidsplass og de mange mulighetene med f.eks. intelligente verktøy og Machine Learning?

IIH Nordics spesialister og partnere holder regelmessig presentasjoner på konferanser i inn- og utland, og vi holder også foredrag for danske og internasjonale virksomheter, styrer eller ledergrupper som ønsker inspirasjon og sparring innen forskjellige emner innenfor for eksempel strategi, digital transformasjon og fremtidens arbeidsplass.