STRATEGI

Vi hjelper deg få fundamentet på plass

Effektiv digital tilstedeværelse krever at du har fundamentet i orden

Som digitale eksperter, hjelper vi kundene våre med et ordentlig fundament og å utforme den strategiske kjøreplanen som etablerer retning og mål, og sikrer at du kapitaliserer på valget ditt.

Mange virksomheter setter sammen en strategi uten å vite hvordan den skal implementeres. Vi er spesialister i å stille de riktige spørsmålene, fordi vi kjenner dine utfordringer og det dataet som skal til for at hjelpe deg. Det sikrer at du får klarlagt hvilke KPI-er, kanaler, segmenter og handlinger, osv., du bør jobbe med, og hvordan du hele veien kan agere på dataet ditt for å sørge for at den implementeres i strategien og gir verdi.

Henrik Stenmann

CEO

henrik@iihnordic.com
80 02 48 70

Markedsføringsstrategi

Det krever overblikk og en samlet plan for å sikre den korrekte kombinasjonen av digitale aktiviteter for en best mulig utnyttelse av ressursene deres.

Hos IIH har vi vokst opp i en digital verden, og vi vet hva man skal måle og analysere for å angi de riktige KPI-ene, velge den rette kombinasjonen av markedsføringsaktiviteter og måle effekten.

Digital strategi

IIH Nordic er født inn i en digital virkelighet.
Vi er datadrevne, og har i over 12 år utviklet digitale strategier ved å innsamle, analysere og implementere på bakgrunn av data.

Vi kan også hjelpe deg på rett spor for din digitale transformasjon og sammen med deg skape en digital strategi som utnytter din data og dine ressurser optimalt og realiserer ditt digitale potensiale.

Datastrategi

Verden er kompleks. Vi vasser i data, verktøy og viten.

IHH Nordic er, av 790 respondenter, kåret til årets analytics-hus det 5. året på rad, og er blant Danmarks dyktigste til analyse, måling og bruk av data.

Vi vet hvordan forskjellig data kan kobles sammen og gi deg oversikten, og vi kan hjelpe deg med en datastrategi som sikrer overblikk og muligheten til å handle på bakgrunn av reelle data.