SERVICES

Få succes i en digital virkelighed præget af kompleksitet

Mye har endret seg siden IIH Nordic startet i 2005

Det digitale landskapet er blitt mangfoldig – og det samme er IIH. I dag hjelper vi virksomheter med en lang rekke digitale disipliner – slik at de kan oppnå suksess i en digital virkelighet preget av kompleksitet.

Vi tror på et tett samarbeid når vi, med utgangspunkt i data, know-how og den nyeste teknologien og kunnskapen, tar dere med på en digital reise som realiserer ditt fulle potensiale og sikrer at du er på forkant med utviklingen.

Vårt mantra er; Hvis du kan måle det, kan du forbedre det.

Strategi

Effektiv digital tilstedeværelse krever at du har fundamentet i orden. Vi hjelper våre kunder med en strategisk kjøreplan som etablerer retning og mål og sikrer at de kapitaliserer på valget de har tatt.

Data & Innsikt

For å drive en effektiv digital fremgang er det essensielt å ha kontroll på data. Data er alltid en del av den strategien vi legger for virksomheten din. Vi utnytter dataanalyse og forbrukerinnsikt for å hjelpe oss å ta de riktige beslutningene.

Markedsføring

Med den dypeste innsikten og den nyeste teknologien jobber vi klokere og mer effektivt med alt fra SEO og SoMe til SEM, Display, YouTube og e-mail marketing.

Utdannelse

Det krever innsikt for å jobbe klokt, og oppdatert kunnskap er avgjørende for å lykkes i en digital verden i konstant endring. Hos IIH deler vi kunnskaper vi har tilegnet oss gjennom kurs, workshops og foredrag.

Vi benytter IIH Nordic for våre internasjonale SEO-analyser, og vi verdsetter de handlingsorienterte og innsiktsfulle forslagene de gir oss.

Rasmus Lund
Rasmus LundProject ManagerRockwool

Jeg er svært meget takknemlig for vårt lange samarbeid med IIH Nordic. Jeg opplever dem som optimale sparringspartnere, bl.a. fordi de har evnen til å tenke proaktivt på Gyldendal Uddannelses vegne.

Laura Kock
Laura KockProsjektleder, Gyldendal Uddannelse

IIH har gitt oss sparring til vår online bedrift – kreativt så vel som analytisk. De fikk brikkene til å falle på plass, slik at vi har kunnet gå videre med det vesentlige. IIH har hjertet på rette stedet, og taler samtidig klart og tydelig til fornuften.

Brian Lund
Brian LundProject Manager, Experian

IIH Nordic leverer kompetent rådgivning, hurtig respons og fremragende resultater. Ved å samle både Analytics, AdWords og SEO hos IIH, er vi blitt klokere på kundene våre og har fått langt bedre ROI.

Anette Breith Mortensen
Anette Breith MortensenOnline Traffic Manager, Nic. Christiansen Gruppen

Man er ikke i tvivl om, at man er havnet på rette hylde, når man arbejder sammen med IIH. Uanset hvem derfra man møder, er det altid på fagligt højeste niveau og med god forretningsforståelse. Det ses sjældent inden for deres felt.

Tobias Brandt
Tobias BrandtNettredaktør, Kopenhagen Fur

Vi har gennem nogle år samarbejdet med IIH Nordic omkring søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og adwords, og vi er særdeles tilfredse med deres professionelle og imødekommende behandling. Vores mange spørgsmål og forslag bliver altid mødt med venlighed og forståelse, og vi oplever IIH Nordic som et kreativt og løsningsorienteret moderne firma.

Jan Meincke
Jan MeinckeCenterleder